iDEAL
Binnenkort is het op deze site mogelijk om te betalen via iDEAL. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Bankrekening
Tijdelijk kunt u alleen betalen via bankoverschrijvingen op rekeningnummer 541549200 t.n.v. Autorijexamen o.v.v. het via e-mail ontvangen kenmerk.

Uw aanvraag zullen wij direct in behandeling nemen zodra de betaling op onze rekening staat.

Uw voordeel
Enkele voorbeelden waarom u goedkoper uit bent met uw examenaanvraag bij Autorijexamen.nl. Houd er vooral rekening mee dat de examenkosten van rijschool tot rijschool sterk verschilt en ook per regio/gebied.

Voorbeeld 1: In een regio waar het examenaanvraag en rijlessen aanzienlijk goedkoper zijn
Stel, je woont in regio Rotterdam, een autorijexamen kost bij ons € 50,00 plus een Eigen Verklaring, als het tenminste een eerste examen betreft. Is het een herexamen dan vervalt uiteraard de € 19,-. € 50,00 plus € 19,- voor eerste examen is het totaal € 69,00 + huur auto in gebied Rotterdam is -/+ € 25,00- dan bent u ongeveer € 94,00,- kwijt in gebied Rotterdam voor uw rijexamenaanvraag bij Autorijexamen.nl.

Als het een herexamen is dan hoeft de Eigen Verklaring natuurlijk niet opnieuw betaald te worden, dan kost het ongeveer € 75,00,- incl. autohuur.

Voorbeeld 2: In overige regio's
Je woont bijvoorbeeld in Tilburg, een autorijexamen kost bij ons € 50,00 plus een Eigen Verklaring, als het tenminste een eerste examen betreft. Is het een herexamen dan vervalt uiteraard de € 19,-. € 50,00 plus € 19,- voor eerste examen is het totaal € 69,00 + huur auto in Tilburg is -/+ € 38,00,- dan bent u ongeveer € 107,00,- kwijt voor uw rijexamenaanvraag bij Autorijexamen.nl.

Als het een herexamen is dan hoeft de Eigen Verklaring natuurlijk niet opnieuw betaald te worden, dan kost het ongeveer € 88,00,- incl. autohuur.

Voorbeeld 3: Voorbeeld van een BNOR rijexamen
De kosten voor de examenaanvraag variλren per regio/rijschool maar niet bij Autorijexamen.nl. Want wij hebben namelijk onze tarieven landelijk vastgelegd. Het landelijk gemiddelde examentarief hebben wij naast elkaar neergelegd, het wisselt tussen € 200,- en € 240,- voor een CBR-examen, een BNOR-examen kost al gauw (bij een rijschool) €300,-., terwijl bij ons dit € 99,65 kost. Bij ons bespaart u altijd geld.

De voorwaarde is wel dat u bij ons de rijlessen volgt.