Belangrijk: lees rustig op je gemak alles goed door.


Belangrijk!

Het volgende is ook belangrijk om te weten dat er een en ander in de laatste week gewijzigd is. Met de start van Autorijexamen.nl is er door het hoofdkantoor van het CBR foutieve informatie verschaft aan Autorijexamen.nl, waardoor wij deze wijzigingen, helaas moeten invoeren. Als eis stelt het CBR namelijk dat de rijschool die het examen aanvraagt, ook met hetzelfde voertuig en lesbord op de auto dient te verschijnen op het examen enzovoort, enzovoort. Maar wij laten ons niet uit het veld slaan!

Belangrijk is om te weten dat wij het goedkope rijexamen nog steeds kunnen aanbieden, sterker nog, nog goedkoper dan de € 89,95!
Per direct bieden wij examens aan voor categorie B (Auto rijexamen) voor € 50,--. Als voorwaarde stellen wij dat je van deze landelijke superactie kunt profiteren als je je rijlessen bij Autorijexamen.nl volgt.
Natuurlijk hopen wij dat je in ιιn keer slaagt, mocht je niet 1, 2, 3 slagen dan blijft de examenaanvraag voor jou € 50,-- en dat is beloofd!

Aangezien wij nog geen samenwerkingsverband hebben met voldoende rij-instructeurs, is er helaas nog geen landelijke dekking voor de aanvraag van het goedkope rijexamens, maar Autorijexamen.nl is hard aan de weg aan het timmeren om zo de hoge examenkosten in het land, definitief uit de weg te ruimen.

Graag willen wij van je weten in welk gebied/regio je examen wenst te doen, dit om te kijken of er een instructeur/trice beschikbaar is om jou rijlessen te kunnen geven, zodat je gebruik kunt maken van onze supergoedkope examenaanbieding.
Wij hopen het op deze manier goedgemaakt te hebben met jou en zien jou graag als klant bij Autorijexamen.nl.
 

Autorijexamen.nl heeft geen winstoogmerk maar zorgt ervoor dat alle rijexamens kunnen worden aanvraagd tegen kostendekkende tarieven. Om enkele kosten aan te geven zoals: huur van het pand, personeelskosten, administratiekosten, telefoonrekeningen, elektra en alle kosten die verder aan een kantoor verbonden zijn.

Wij bewijzen dat we de goedkoopste zijn!

De kosten voor de examenaanvraag variλren per regio/rijschool maar niet bij Autorijexamen.nl. Want wij hebben namelijk onze tarieven landelijk vastgelegd. Het landelijk gemiddelde examentarief hebben wij naast elkaar neergelegd, het wisselt tussen € 180,- en € 240,- voor een CBR-examen, een BNOR-examen kost al gauw (bij een rijschool) €300,- terwijl bij ons dit € 99,65 kost. Bij ons bespaart u altijd geld!

Het volgende is belangrijk om te weten. Wij zullen zo snel mogelijk een examendatum voor je inplannen, zodat je niet lang hoeft te wachten, om je uiteraard zo veel mogelijk rijlessen tussendoor te besparen. Ook houden wij er rekening mee dat je op een gunstige tijd het examen kunt afleggen. Dit gaat als volgt te werk; wij geven je per e-mail een aantal data door waaruit je kunt kiezen wat voor jou het beste uitkomt. In overleg met je instructeur/trice kun je een van deze data inplannen en direct aan ons doormailen zodat wij meteen de datum bij het CBR kunnen vastleggen.

De wachttijd kan variλren tussen 3 en 6 weken. Met een beetje mazzel kun je wat eerder gepland worden, dit hangt van het examengebied af.

En zo bespaar je altijd geld. Geld dat je kunt besteden aan je rijles, bijvoorbeeld.


Kosten rijexamen

CBR (tarieven van het CBR, klik hier)


Categorie B (Auto rijexamen): € 50,00

Betreft het een eerste examen dan heeft u ook een eigen verklaring nodig, deze kost € 19,-. Deze wordt verplicht gesteld door het CBR in verband met uw gezondheid.

Herexamen categorie B (Auto rijexamen): € 50,00

EV. is niet nodig bij herexamen.

B (Auto rijexamen) Tussentijdse toets: € 50,00

E achter B (Auto rijexamen): € 89,95 (aanhanger)

E achter B (Auto rijexamen) Tussentijdse toets: € 77,50

Categorie A (Motor rijexamen) Voertuigbeheersing: € 69,55 (incl. eigen verklaring van € 19,-)

Categorie A (Motor rijexamen) Verkeersdeelneming: € 103,95

Categorie A (Motor rijexamen) Tussentijdse toets: € 77,50

E achter C en D: € 138,45 (aanhanger)

Categorie C (Vrachtwagen rijexamen): € 138,45


BNOR (Bureau Nader Onderzoek Rijvaardigheidsbewijzen) Na vier keer gezakt te zijn bij het CBR.
BNOR rekent € 15,10 aan administratiekosten.


Categorie B (Auto rijexamen) €  99,65 (eigen verklaring is niet nodig)

Categorie B (Auto rijexamen) Tussentijdse toets € 94,30

Tussentijdse toets E bij B: € 94,30 (aanhanger)

Categorie A (Motor rijexamen) Verkeersdeelneming: € 126,35

Categorie A (Motor rijexamen) Tussentijdse toets (verkeersdeelneming) € 94,30

Categorie C (Vrachtwagen rijexamen): € 137,45

Categorie D (Bus rijexamen): € 137,45

E achter C en D: € 137,45 (aanhanger)